Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SASKİ çalışıyor

Sakarya’nın altyapı geleceğini planlıyoruz

GÜNCEL
SASKİ çalışıyor

Sakarya’nın altyapı geleceğini planlıyoruz

SASKİ Stratejik Plan çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Rüstem Keleş; “Stratejik Plan çalışmaları dâhilinde bugün ortaya atılan her fikir şehrin 5 yıllık, 10 yıllık, 50 yıllık geleceği açısından bir açılım oluşturacaktır. Kurumumuzun her birimi ve tüm vatandaşlarımızla Sakarya’nın altyapı geleceğini planlıyoruz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 2017-2021 Stratejik Plan hazırlık çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında SASKİ kurumsal internet sayfası (www.sakarya-saski.gov.tr) üzerinden vatandaşların görüşlerinin de dâhil olduğu süreçte daire başkanlıkları tarafından oluşturulan gruplar da hedeflerini ortaya koydular. Çalışma toplantısında konuşan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Biz SASKİ olarak genel müdüründen şube müdürüne kadar tüm personelimizle hazırladığımız stratejik plan metinlerinin sonuna kadar arkasındayız, içindeyiz, yanındayız. Türkiye’deki birçok kurum ile karşılaştırıldığında bizim hazırladığımız stratejik plan süreci çok daha rasyonel, çok daha realist ve çok daha nitelikli bir metin olarak ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.
2011-2016 Stratejik Planı dâhilinde ortaya konulan hedeflerin bir bir gerçekleştirildiğini belirten Keleş, “SASKİ olarak ilk Stratejik Planımızı 2005 yılında ortaya çıkardık. 2006 yılında bu planı revize ederek kendimize daha büyük hedefler koyduk. 2011 yılını ise planladığımız hedefleri büyük ölçüde gerçekleştirmiş olarak tamamladık. Şuanda 2011-2016 dönemini, hedeflerimizi gerçekleştirmiş bir şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. 2017-2021 Stratejik Planımızı da ortaya çıkarabilmek adına çalışmalarımızı başlatmış durumdayız. Kurumsal olarak yoğun bir dönem geçiriyoruz. Çalışanlarımız, 2017-2021 Stratejik Planı için fikirlerini ortaya koyuyor. Aynı zamanda sahadaki çalışmalarımızda aksamadan tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.
SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kurumumuzun şuan geldiği noktaya bakarak, 2006 yılında ortaya konan vizyon ve misyon tanımlamalarını gerçek manada gerçekleştirdiğimizi iç rahatlığıyla söyleyebiliriz. Bugün hayata geçirdiğimiz projelerin tamamı 2006 yılından itibaren ortaya koyduğumuz vizyon sayesinde olmuştur. Başlattığımız Stratejik Plan çalışmaları dâhilinde bugün ortaya atılacak her fikir şehrin 5 yıllık, 10 yıllık, 50 yıllık geleceği açısından bir açılım oluşturacaktır, vatandaşımıza hizmet sunacaktır. Bu plan kurumdaki tüm arkadaşlarımızın, paydaşlarımızın ve yapmış olduğumuz anketler vasıtasıyla vatandaşlarımızın katılımıyla ortaya çıkan bir metindir. Bu manada kurumumuzun her birimi ve toplumuzun her kesimiyle oluşturacağımız planın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 2 =