Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Bir ilçe daha o projeye kavuşuyor

Sapanca SGM'de çalışmalar start aldı

GÜNCEL
Bir ilçe daha o projeye kavuşuyor

Sapanca SGM'de çalışmalar start aldı

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmaların başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi tüm gerekliliklerin yer aldığı bir projedir. İnşallah merkezimizde kültürel ve sosyal çok çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Sapancalılara müjdesini verdiği Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalar başladı. Projede gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 500 metrekare alan üzerine kazandıracağımız Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kısa süre içerisinde bodrum kat için çalışmaları başlatacak; ardından zemin kat ve birinci kat inşaat çalışmalarına geçeceğiz” diye konuştu.
Merkezin ayrıntılarını da paylaşan Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun 16 ilçeye Sosyal Gelişim Merkezi sözü vermelerinin ardından biz de çalışmalarımızı başlattık. Sapanca için projemizi Çayiçi Mahallesi’ndeki bu proje alanı için planladık. Projede bir konferans salonu bulunuyor. Ayrıca kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları da yine Sapanca Sosyal Gelişim Merkezimizde yer alacak. Tüm gerekliliklerin yer aldığı merkezimizde kültürel ve sosyal çok çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 7 =