Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Erenler Belediyesi'nde bayramlaşma

İLÇELER
Erenler Belediyesi'nde bayramlaşma

Erenler Bayramlaştı
Öztürk; “Mübarek Kurban Bayramının yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini dilerim” dedi.

Erenler Belediyesi, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı Belediye Hizmet Binasında yoğun katılım ile gerçekleşti.

Bayramlaşma Programına; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, esnaflar, belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.
Program boyunca misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken ev sahibi olan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk programa katılanlar ile yakından ilgilendi ve bayramlarını kutladı.
Barış ve huzur dolu günler dileyen Başkan Öztürk bayram mesajında; “Bayramlaşma Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Mübarek Kurban Bayramının yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum. Kurban Bayramının bizleri kuşatan manevi havası ile sevincini, acısını, kederini birlikte yaşayan, bayramını birlikte kutlayan bütün İslam aleminin bu zor günlerde omuz omuza dayanışma ruhunu her koşulda sürdürmesini diliyor, Milletimizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 1 =