Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakaryaspor taraftarından açıklama

“Oyuncularla sorunumuz yok”

SPOR
Sakaryaspor taraftarından açıklama

“Oyuncularla sorunumuz yok”

Geçtiğimiz hafta Rüstemler tesislerinde yaşan an olayların ardından Sakaryaspor taraftarı açıklama yaptı.Taraftarlar yaşanan olaylarla ilgili olarak, “Hatamız olabilir. Ancak bilinçli hata yapmayız. Önemli olan takımın şampiyonluğu. Oyuncularla sorunumuz yok” dedi.

“TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİLMELİYDİ”
Sakaryasporlu taraftarlar yaşanan olaylarla ilgili olarak dün bir söyleşi düzenledi. Tribün liderlerinden Keçi Yılmaz lakaplı Yılmaz Şen, toplantıda yaptığı konuşmada, “Sakaryaspor'un menfaati için bizler susuyoruz. Senelerden beri olmayan bir atmosferi yaşayan Sakaryaspor'un yönetimi; ki ben ortada bir yönetim olduğuna inanmıyorum, 15 bin kişiye karşı oynayan bir kulübün başkanı bugüne kadar taraftara 1 kez teşekkür etmiş mi? Bu kulüp bu zamana kadar ayakta durduysa taraftara bir teşekkür edilmeliydi” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN TAKIMIN YANINDA OLDUK”
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın’ın taraftarla ilgili olarak “Çapulcu” demesine de cevap veren Yılmaz Şen, “Çapulcu lafını seneler önce yedik biz. Formamızın arkasına yazdık bu lafı. Çok da önemli değil bizim için ne dediği. Bu şehrin en büyük emekçilerine çapulcu diyorlarsa kendileri bilirler. Menfaat gözetmeden her daim takımın yanında olan taraftara bunları yapmak ayıptır, cahilliktir, basitliktir” dedi.

“PARA İSTEDİĞİMİZ SÖYLENTİLERİ YAYIYORLAR”
Geçtiğimiz hafta oynanan Kayseri Şeker maçı sonrası taraftarın Rüstemler Tesisleri’ni basmasına da değinen Şen, “Rüstemler olayında ufak bir eksikliğimiz oldu. Bir nüans hatası yaşandı. Orayı basmaya gitsek başka türlü giderdik. Bizim hakkımızda birilerinden para istediğimiz söylentilerini yayıyorlar. Bizim para istediğimizi ispatlasınlar. Bizim böyle bir onursuzluğumuz varsa ispatlasın” dedi.

BAŞKAN AYDIN’A ELEŞTİRİ
Başkan Selahattin Aydın’ın yıllar önce tribünler tarafından gönderilmesinin acısını kendilerinden çıkardığını da belirten Şen, “Seneler öncesinin cezasını bize yıkmaya çalışmasın. Sakaryaspor 2. Lige yükselemezse bütün suçu bize atacaklar. Bu durum onun altyapısı” dedi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 5 =