Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kocaali zirve yaptı

PLAY-OFF’un Yeni Kralı Kocaalispor

SPOR
Kocaali zirve yaptı

PLAY-OFF’un Yeni Kralı Kocaalispor

‘Derbi canavarı’ Kocaalispor, Erenler Suni Çim’de muhteşem taraftarının desteği ile çıktığı olaylı maçta Adapazarıspor’u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

KOCAALİ HAKİMDİ
BAL ligine çıkmakta çok iddialı Adapazarıspor ve Kocaalispor maça sürekli yağan yağmur altında başladı. Maçın ilk 10 dakikası karşılıklı akınlar ile geçti ancak Kocaalispor’un oyunda daha hakim olduğu görüldü.

GOLE YAKLAŞTI
15 dakikada Kocaalispor gole çok yaklaştı. 25 metre mesafeden kazanılan frikik atışını Hasan kullandı. Top 5 kişilik barajın altından geçerek kaleye girerken Abdülkadir alt köşeden mükemmel kurtardı, dönen topu yine Abdülkadir kurtardı.18.dakikada Adapazarıspor soldan Celal ile kaleye inmek istedi, hakem Kocaalispor lehine faul verdi.

GOLÜ VERMEDİ
45.dakikada Kocaalispor sol taraftan faul atışı kullandı. Kaleye giden topu Abdulkadir kale çizgisi üzerinden çıkardı. Bu pozisyona Hakem devam dedi. Kocaalisporlu futbolcular ve taraftarlar bu pozisyona topun kale çizgisini geçtiğini ve gol oldu diye çok itiraz ettiler. Maç sonrası görüşlerini aldığımız Adapazarıspor’lu oyuncuların topun çizgiyi geçtiğini ve gol olduğunu söylediler. Nefeslerin kesildiği derbinin ilk yarısında gol sesi çıkmayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle girildi.

ONUR VE OĞUZHAN
İkinci yarıda 3 gol, 1 kırmızı kart ve futbolcular arasında kavga vardı. 52 dakikada Abdülkadir ve kaleci Metin’in yaptığı inanılmaz hatayı affetmeyen gecenin yıldızlarından Onur Kalyoncu, şık golüyle Kocaalispor’u 1-0 öne geçiren isim oldu. 59. Dakikada hızlı gelişen Kocaali atağında, ceza sahası içine kadar topu süren akıl dolu bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin sol tarafından ağlarla buluşturan Oğuzhan skoru 2-0’a getirdi.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Maçı bırakmayan Adapazarıspor, bu gole 2 dakika sonra İlker ile cevap verdi. Gol pozisyonu sonrasında futbolcular arasında kavga çıktı. Kaleye giren topu bir an önce santraya götürmek isteyen Adapazarısporlu futbolcu ile Kocaalispor’lu futbolcu arasında yaşanan sürtüşmeye diğer oyuncularda karışında futbol sahalarında asla görmek istemediğimiz olaylar cereyan etti. İki takım oyuncularının birbirine girmesiyle maç yaklaşık 6 dakika sürdü.

ŞENER VE GÜNEŞ’İ ATTI
Emniyet güçlerinin sahaya girmesiyle olaylar tam sona erdikten sonra bu sefer de Adapazarıspor antrenörü Abdurraham Güneş ile Kocaalispor’un yedek oyuncusu Cengiz arasında sürtüşme yaşandı. Yaklaşık 6 dakika süren olayalar sonrası maçın hakemi Arif Sucuoğlu, Adapazarıspor takımından Şener’e kırmızı kart, Güneş’i ise tribünlere gönderdi. Birçok oyuncunun olaylara karışmasına rağmen sadece bir oyuncunun kırmızı kart görmesine futbolseverler büyük tepki gösterdi. Hele ki Sucuoğlu’nun yaşanan olaylar sonrası direk olarak sahada 2 numaralı oyuncu olmamasına karşın “2 nolu oyuncu buraya gelsin” demesi iki takım futbolcuları arasında şaşkınlıkla karşılandı.

KARNAVAL YAŞATTI
Hakem Arif Sucuoğlu maçın oynanmayan süresini 7 dakika olarak gösterdi. Heyecanın ve tansiyonun bir an olsun dinmediği karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mam Kocaalispor’un üstünlüğü ile sona erdi. Kuzey fırtınası, Erenler’de Erenlerspor2dan sonra Adapazarıspor’u da devirerek taraftarına karnaval yaşattı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 8 =