Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Basketbol heyecanı sona erdi

Kızlar ve Erkekler Ligleri sonuçlandı

SPOR
Basketbol heyecanı sona erdi

Kızlar ve Erkekler Ligleri sonuçlandı

Basketbol Küçük Kızlar ve Erkekler Ligleri sonuçlandı. Kızlarda Türk Telekomspor, erkeklerde ise Sakarya Büyükşehir Belediyespor şampiyon olarak kupalarına kavuştu.

Kızlarda Telekomspor
Küçük kızlar Basketbol liginde Lütfü Yaman spor salonunda Türk Telekomspor Erenler HEM spor’u zorlu ve çekişmeli bir maçta 35-34 yendi. Küçük kızlarda Gençlik Merkezi Gençlikspor, Söğütlüspor’u 62-17 yenerek üçüncü olurken, Söğütlüspor dördüncü sırada kaldı.

Erkeklerde Büyükşehir
Küçük Erkekler Basketbol Ligi Yenikent Spor Salonunda yapılan play-off grubu maçları ile sonuçlandı. Üç gün önce yapılan maçta Sakarya Büyükşehir Belediyespor, şampiyonlukta iddialı Sakarya Yıldızlar Basketbolspor takımını 78-70 yenince şampiyonluk düğümü büyük ölçüde çözülmüştü. Play-off grubunun diğer maçlarında beklenen sürpriz olmayınca son maçta Gençlikspor takımını 108- 75 yenen Sakarya Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğa ulaştı. Sakarya Yıldızlar Basketbol takımı son maçında Fatih Koleji’ni 65-45 yendi ve ikinci oldu. Sıralamada Fatih Koleji 3, Gençlikspor takımı 4’ncü oldu.

Kupaları verildi
Genç Kızlarda Kupaları Basketbol Masa Hakemi Eğitmeni Çağrı Muti, Antrenör Bekirhen Kardeş ve Atatürk Spor Kompleksi yöneticisi Halit Açık verdi. Yenikent Spor Salonunda erkeklerde düzenlenen törende kupaları Basketbol Federasyonu Sakarya Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, Hakem atama sorumlusu ve hakem eğitmeni Mehmet M. Güzeldali Kulüp Başkanı Ayhan Önen ve yönetici Eser Balaban verdiler. (Suat Beyenal)
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 8 =