Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Saadet Partisi gençlere sordu!

Ne istiyorsunuz?

GÜNCEL
Saadet Partisi gençlere sordu!

Ne istiyorsunuz?

Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı Gençlik Başkanlığı tarafından Hendek ilçe merkezine “Gençler Ne İstiyor” temalı temsili duvar konularak gençlerin istek ve temennileri soruldu. Özellikle Üniversite gençliğinin yoğun ilgi gösterdiği çalışmada eğitim sistemine yönelik eleştiri ve istekler dikkat çekti.

Yaptıkları çalışmanın oldukça verimli geçtiğini beyan eden Saadet Partisi Hendek İlçe Başkanı Yasir Yüksek; “ Saadet Partisi olarak ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin isteklerini, beklentilerini, eleştiri ve memnuniyetlerini önemsiyoruz. Bu sebeple bu çalışmayı tertip ettik ve gençliğimizin isteklerini bizzat kendi elleriyle bize aktarılması fırsatını sunduk. Biz Milli Görüş kadroları olarak gençliğimizin beklentilerini öncelikli görüyoruz” dedi.

Türkiye’de genç işsiz nüfusunun oldukça fazla olduğunu kaydeden Yüksek; “Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre sadece Yüksekokul ve Fakülte mezunlarının işsizlik oranı yüzde 10,6. Bu dikkate alınması gereken ciddi bir sorun olarak karşımızda durmaktadır” diye konuştu.

“Saadet Partisi iktidarında sadece genç nüfusun değil ülkedeki işsiz nüfusun tamamını kapsayan, her kesimden vatandaşımızı istihdam etmeye yönelik projeler hayata geçecek” diyen Yüksek; “Biz bunu daha önceki gerek hükümet ortaklığında bulunduğumuz zamanlarda, gerekse 54. Hükümet zamanında yaptık. Allah’ın izniyle genel seçimler sonrasında iktidara gelecek ve ülkenin refahının, huzurunun, barışının yeniden teminatı olacağız. Ben buradan çalışmamıza ilgi gösterip teşrif eden tüm gençlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =