Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Milletvekili adayı Hacıeyüpoğlu

“Vatandaşlar AK Parti’ye güveniyor”

SİYASET
Milletvekili adayı Hacıeyüpoğlu

“Vatandaşlar AK Parti’ye güveniyor”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Serdivan’da bir dizi ziyarette bulundu.

KİMLER KATILDI?
Hacıeyüpoğlu’na ziyaret esnasında İl Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk Karayaka ve Belediye Meclis Üyesi Burhan Tan eşlik etti.

“TÜRKİYE İÇİN BİR MİLAT”
Recep Hacıeyüpoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Çark Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Esnafın ve vatandaşın dilek ve önerilerini dinleyen Hacıeyüpoğlu yaptığı sohbetlerde, 2015 Genel Seçiminin önemine değinerek, bu seçimlerin Türkiye için bir milat olduğunu, Türkiye’nin yeniden bölgenin lider ülkesi olması yolunda hızla ilerleyişinden rahatsız olan iç ve dış mihrakların, AK Parti liderliğindeki bu ilerleyişi her fırsatta engellemenin yollarını aradığını söyledi.

“7 GÜZEL İNSAN ANKARA’DA OLACAK”
Eyüpoğlu ayrıca, provokasyonlara, karalama kampanyalarına ve bazı medya çevreleri tarafından AK Parti aleyhine yapılmak istenen algı operasyonlarına karşı vatandaşların uyanık olmaları konusunda uyarılarda bulunarak, haziran seçimlerinde AK Parti’ye oy vererek bu oyunlarını bozmalarını istedi. Samek kursiyerlerini, Çark Sanayisi’nde kurulan Salı Pazarı’nı, cami cemaati ve hasta ziyaretleri ile sona eren programı değerlendiren Hacıeyüpoğlu, vatandaşların sıcak ve samimi ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız AK Parti’ye güveniyor, inanıyor. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da 7 güzel insan Ankara’da olacak” dedi.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 5 =