Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İsen bu kez Karasu'daydı

“Karasu Sakarya’mızın incisi olacak”

SİYASET
İsen bu kez Karasu'daydı

“Karasu Sakarya’mızın incisi olacak”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, yoğun seçim çalışmaları kapsamında hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor.
“BİZ HAZIRIZ”
Karasu ilçesini karış karış gezen, ilçe sakinleri ile istişarelerde bulunan İsen, “Karasu tarihi günlerden geçiyor, stratejik ve dev yatırımlar ilçemizle buluşmaya hazırlanıyor. Çok yakında sanayi ve ticaretin, tarımın ve turizmin incisi inşallah Karasu olacak. Biz hazırız.” dedi
İSEN KARASU’DA
Karasu’yu gezerek vatandaşlarla istişare eden İsen onlara AK Parti’nin yerel vizyonunu aktardı. İsen, kaymakamlık, belediye başkanlığı, kent konseyi, ziraat odasının yanı sıra, Darıçayırı, Kurudere ve Limandere mahallelerini ziyaret etti, esnafla bir araya geldi, istişarelerde bulundu.
“ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”
İsen, Karasu’nun potansiyelinin çok zengin olduğunu belirterek, “Bu coğrafya Doğu Marmara’nın Anadolu’ya ve Karadeniz’den dünyaya açılan kapısıdır. Karasu ilçemiz, sanayide lojistik merkez olması hedeflenen, turizmde sahili, su kaynakları ve planlı çalışmaları ile fark oluşturan, tarımda profesyonelliğe geçişini sağlayan şehrimizin incisi bir ilçe konumunda olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle sanayide dev yatırım olan Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi de ilçemizde oluşturulacak. Karasu’yu ve Sakarya’mızı çok güzel günler bekliyor. Bu güzel günleri hemşerilerimizle birlikte kucaklayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 4 =