Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SGB'den Toçoğlu'na ziyaret

Toçoğlu" Yerel Basınımız önemsiyoruz"

GÜNCEL
SGB'den Toçoğlu'na ziyaret

Toçoğlu" Yerel Basınımız önemsiyoruz"

Yerel Basınımızı Önemsiyoruz
Sakarya Gazetecileri Birliği Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin yerel medyasını önemsiyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak tüm oluşumlara destek vermeye hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Kurulan yeni birlik ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgi veren Aydıntepe, “Gazeteciler Birliği Derneği adı altında yeni bir oluşuma girdik. Kurucu Başkanımız Müjdat Çetin ile yola çıktık. Amacımız Sakarya’da farklı bir enerji ve sinerji oluşturmak. İnşallah güçlü basın dilini en güzel şekilde yansıtacağız. Bu alanda yeniliklere de imza atacağız. İnşallah düşüncelerimiz hasbi ve samimi yaklaşımlarla başarılı olur” diye konuştu.

Kurumsal İlişkilere Açığız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Gazetecilik, kimi zaman muhalifliktir kimi zaman da şehrin kalkınmasını sağlayacak yatırımları desteklemektir. Şehre zarar verecek yatırımlara da karşı çıkmaktır. Şehrimizin yerel medyasını önemsiyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak tüm oluşumlara destek vermeye hazırız. Bu kapsamda faaliyete başlayan Gazeteciler Birliğimize çalışmalarında kolaylık diliyorum” ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 5 =