Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

11 ruhsatsız silah 97 fişek ele geçirildi

SAKARYA’DA 1 HAFTALIK ASAYİŞ RAPORU

ASAYİŞ
11 ruhsatsız silah 97 fişek ele geçirildi

SAKARYA’DA 1 HAFTALIK ASAYİŞ RAPORU

Sakarya Emniyeti tarafından şehir genelinde son bir haftada yapılan uygulama, kontrol ve denetimlerin raporları yayınlandı. 
  Alınan bilgilere göre; polis ekiplerince yapılan operasyonlar kapsamında şüpheli şahıslar üzerinden ikisi kurusıkı olmak üzere çeşitli markalarda 11 ruhsatsız silah ve 97 fişek ele geçirildi. Bu silahları taşıyan şüpheli şahıslar ise gözaltına alındı.
  10 Nisan Cuma günü saat 16.30 sıralarında resmi ekiplerce Arifiye Hanlı Mahallesi'nde yapılmış olan çalışmada, ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde’ suçundan aranan şahıs üzerinden 59 adet ecstasy uyuşturucu hap ve başka bir şahıs üzerinden 7 gram Esrar maddesi ele geçirildi.
  12 Nisan Pazar günü Erenler Ali Dilmen Mahallesinde durdurulan araç içerisinde ise, şüpheli 2 şahıs üzerinden, 3 gram Sentetik THC uyuşturucu ve 25 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Pamukova istikametine giden bir TIR içerisinden ise çeşitli markalarda 560 paket kaçak sigara ele geçirildi. Resmi ekiplerce son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, 1 adet çalıntı motor, 2 adet çalıntı araç şüphelilerle birlikte yakalanarak, şahıslar hakkında gerekli tahkikat işlemleri yapıldı.
  Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ekipler, güven timleri, yaya devriyeler ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda ise; çeşitli suçlardan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 şahıs, yine çeşitli suçlardan 3 yıl üzeri cezaları bulunan 4 şahıs, toplamda ise 35 şahıs yakalandı.
  Bir hafta içinde yapılan olayla ilgili olarak; toplamda 9 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 97 adet fişek, 35 gram Uyuşturucu madde, 59 adet hap ve 560 paket kaçak sigara ele geçirilerek, çeşitli suçlardan aranmaları bulunan 35 şahıs yakalandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 5 =