Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Emekliler Sendikasından SP'ye Ziyaret

Ünlü: Sorunlara yönelik çözümleri biliyoruz

SİYASET
Emekliler Sendikasından SP'ye Ziyaret

Ünlü: Sorunlara yönelik çözümleri biliyoruz

Tüm Emekliler Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Çetin ve sendika yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Osman Ünlü, Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım, Karargah Başkan yardımcısı Yaşar Reis ve İdare Amiri Casim Çelik tarafından karşılanan Sendika üyeleri emeklilerin sorunlarını aktardı.
Emekliler olarak açlık sınırının altında bir gelirle hayat mücadelesi verdiklerini ve devlet tarafından dikkate alınmadıklarını aktaran Şube Başkanı Mehmet Çetin; “Bizler bu devlete yıllarca emek vermiş, çalışmış, vatandaşlık görevlerini yerine getirmiş bireyler olarak maalesef gerekli değeri görmemekteyiz” dedi.
Sendika üyelerini dinleyen Saadet Partisi İl Başkanı Osman Ünlü, emeklilerin sorunlarını yakinen bildiklerini ve sorunlara yönelik çözümlerinin mevcut olduğunu dile getirdi. Türkiye’ de işçi, esnaf, çalışan, emekli kısacası her kesimin çözülmesi gereken sorunları var” diyen Ünlü; “Mevcut hükümet rant sistemi üzerinden ekonomi politikaları ürettiğinden dolayı vatandaşın gündeminden bütünüyle uzak durmaktadır” dedi.
Milli Görüş kadroları olarak geçmiş dönemlerdeki hükümet ortaklıklarında ve 54. Hükümet zamanında cumhuriyet tarihinin en iyi hizmetlerini sunduklarını ve her kesimden dua aldıklarını hatırlatan Osman Ünlü; “Allah nasip ederse 7 Haziran seçimleri sonrasında Milli İttifak kadroları ile Saadet Partisi meclise girecek ve ülke idaresinde yeniden aktif rol alarak eski parlak hizmetleri halkımıza sunacak, her kesimin imdadına kulak verip sorunları çözüme ulaştıracaktır” diye konuştu.
Toplantı sonrası toplu fotoğraf çekilen Tüm Emekliler Sendikası üyeleri gördükleri ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını beyan ederek İl Başkanlığından ayrıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 9 =