Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

CHP’nin adayları MÜSİAD’da

Özkoç"Önemli olan birlik ve beraberlik"

SİYASET
CHP’nin adayları MÜSİAD’da

Özkoç"Önemli olan birlik ve beraberlik"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya milletvekili adayları, STK ziyaretleri kapsamında önceki gün de Ahmet Genç Başkanlığı’ndaki MÜSİAD Sakarya Şubesi’ni ziyaret etti.
 

KENDİLERİNİ TANITTILAR
Sakarya’nın önemli sivil toplum kuruluşları içinde yer alan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi; siyasileri ağırlamaya devam ediyor. Seçim çalışmaları içinde yer alan STK ziyaretleri kapsamında MÜSİAD’ın kapısını çalan CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent ve partisinin milletvekili adayları, Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve tam kadro hazır bulunan yönetim kuruluna kendilerini tanıtarak, hoş sohbetlerde bulundu.
 

“SAKARYA’NIN GELECEĞİNE YÖN VERECEK KİŞİLER”
MÜSİAD Sakarya Şubesi ziyaretine CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, CHP Sakarya Milletvekili Adayı Engin Özkoç, Hüseyin Avni Şahin, Ayhan Bal, Elif Başer, Ayşe Kılıç katıldı. Milletvekili adaylarını MÜSİAD Yönetim Kurulu’na tanıtan CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, “Adaylarımız Sakarya’nın geleceğine yön verecek kişilerdir. Hepsinin bir birinden başarılı yönleri var. Sakarya’mıza hayırlı olsun” diye mesaj verdi.
 

“ÖNEMLİ OLAN BİRLİK VE BERABERLİK”
Milletvekili adayları adına söz alan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “Biz Sakarya ve ülkesini seven milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Sakarya’da öncelik bizim için AKP-MHP-CHP kavgası değildir. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Sakarya’mızın menfaatleri bizim için asıl olandır. Vatan-millet ve kendi şehrimizin geleceğini güzel bir şekilde inşa etmektir” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 3 =