Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Öztürk'ten gençlere Siyaset Akademisi dersi

GÜNCEL
Öztürk'ten gençlere Siyaset Akademisi dersi

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarının organize ettiği Siyaset Akademisi eğitimleri Adapazarı Belediyesi Meclis Salonunda Kemal Öztürk’ün, Siyasal İletişim dersiyle devam etti. 

Katılımın yoğun olduğu eğitime Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve gençlik kollarından çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti hem Türkiye'de hem Ortadoğu'da hem de dünyada ezberleri bozan, alışılmış siyasal şablonları tersine çevirdiğini dile getirerek sözlerine başlayan Kemal Öztürk, “Siyasette vatandaşa söylediğimiz şeyi vatandaşın bunu bende biliyorum dedirtebilirsek siyasal iletişim o zaman gerçekleşir. Sakarya’da ziyaret ettiğimiz bir yerde tarımdan bahsedersek iletişim kurabiliriz ama Sakarya’yla alakalı olmayan bir şeyden bahsedersek o zaman iletişim kuramayız. AK Parti siyasal iletişim başarısıyla hem Türkiye'de hem Ortadoğu'da hem de dünyada ezberleri bozan, alışılmış siyasal şablonları tersine çevirdi” dedi.
  Öztürk, “ Siyasette algı çok önemlidir. Vermek istediğimiz mesaj hem yazılı alanda hem de sosyal alanda aynı anlamı taşımalıdır. Ak Parti meydanlarda Beraber Yürüdük Biz Bu yollarda sözleriyle tüm Türkiye’de algı yarattı. CHP, “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganıyla vermek istediği mesajı veremedi. Çünkü alkış iyi yapılan bir şey varsa alkışlanır. Millet 13 yıldır hastanede sıra beklemiyor, gaz kuyruğu, şeker kuyruğu yok demek ki iyi şeyler oluyor ki alkışlıyorlar” dedi.
 

AK Parti'nin her iki kişiden birinin oyunu aldığını belirterek sözlerine başlayan Öztürk. “Bu seçimlerde gençlere çok iş düşüyor. AK Partinin politikalarını gerek yüz yüze gerekse sosyal ağlarla en iyi şekilde sizler anlatacaksınız. Genel seçimler sadece Türkiye’yi değil bütün mazlum ve muhtaçları ilgilendiriyor. Şuan Türkiye’nin üzerine oynanan tüm oyunlar Müslüman coğrafyayı ilgilendiriyor. Türkiye, Müslüman ülkelerin temsilcisi konumundadır. Gezide oynanan oyunlarda, paralel yapının oyunlarında nasıl boşa çıkardıysak şimdi ekonomiyle oynanan oyunu bir olarak, beraber olarak tüm Müslüman coğrafya için boşa çıkarmalıyız” ifadesini kullandı.
 

Siyaset Akademisinde Siyasal İletişim konulu ders veren Kemal Öztürk’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “Bizler bu ülkenin gençleri olarak, sorumluluklarımızın farkındayız. Yeni Türkiye ve Yeni Sakarya için gençler olarak büyük rol oynayacağız” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 3 =