Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

MHP’li adaylar esnaf ziyaretinde

Zihni Açba iktidara talibiz

SİYASET
MHP’li adaylar esnaf ziyaretinde

Zihni Açba iktidara talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Zihni Açba ve Alirıza Acartürk, İlçe Başkanı Niyazi Gökhan, parti yöneticileriyle Kaynarca ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti.
 

“İKTİDARA TALİBİZ”
MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba yaptığı değerlendirmede, “Memleketin içinde bulunduğu durum ortada. Amacımız bunu istismar malzemesi yapmaktan öte bunalmış halkımıza çare olabilmek. İktidar olmaktır. Kaynarca’da da ciddi anlamda tepkiler olduğunu gördük, halk diline indirecek olursak, kurtarın artık bizi bu işten diyen insanlar çok. Bu seçimde insanlar bunu sinerek değil korkuyu da atmış şekilde cesaretle gür bir sesle haykırıyorlar. Biz de Türkiye’nin en köklü, en güçlü siyasi partisi olarak iktidara talibiz” diye konuştu.
 

“KAYNARCA YILDIZ OLACAK”
Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk ise Kaynarca’da birinci parti olacaklarını iddia ederek, “Kaynarca gerek Karadeniz köyleri, gerek manav köylerinde dostluklarımız var. Bugün de sıcak bir şekilde karşılandık. Dostlarımız bizi bağırlarına bastılar. Kaynarca’da inşallah milliyetçi hareketi birinci parti yapma hedefindeyiz. Ortam bunu bize gösteriyor. Kaynarca inşallah bu sefer yıldız olacak. Buraya daha fazla zaman ayıracağız. Köylere özel programlarımız olacak” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 5 =